Siirry sisältöön

Yritys

Yrityksen historia

Matti Rantatupa perusti yrityksen nimeltään Rakennuttajatoimisto Matti Rantatupa oy vuonna 1991.
Perheyritykseen saatiin vahvistusta vuonna 1994, kun Matin poika, Petri, valmistui Kotkan teknillisestä oppilaitoksesta rakennusinsinööriksi ja tuli töihin yritykseen.

Alkuun yrityksen rakennuttaja- ja työnvalvontakohteet painottuivat hotelli- ja ravintolakohteisiin, mutta vuonna 1998 rakennuttaja- ja työnvalvontakohteet muuttuivat enemmän liikekeskusten, asuinrakennusten ja terminaalirakennusten rakennuttamiseen ja valvontaan.

Matin toinen poika, Pasi, valmistui 2004 Hämeenlinnan Ammattikorkeakoulusta rakennusinsinööriksi ja liittyi myös valmistuttuaan yrityksen miehitykseen.

Perheyrityksen nimi muutettiin 2008 Rakennuttajatoimisto Rantatupa Oy:ksi.

Vuoden 2009 lopussa oli sukupolvenvaihdoksen aika ja toimintaa yrittäjinä jatkoivat Petri ja Pasi Rantatupa.

Yrityksen rakennuttamis- ja työnvalvontakohteina ovat mm. liike- ja myymälätilat, kaupunkien ja kuntien julkisrakennukset (koulut, päiväkodit, palvelutalot) ja kerros- ja rivitalot (uudiskohteet, täydelliset peruskorjaukset ja linjasaneeraukset) sekä vakuutusyhtiöiden asiantuntijatehtävät palo- ja vesivahinkokohteissa.

Rakennuttajatoimisto Rantatupa Oy yhdistyy Granlund Oy:n 31.7.2024 alkaen. Granlund on 1400 ammattilaista työllistävä asiantuntijatalo ja Lahden seudun merkittävimpiä kiinteistö- ja rakennusalan toimijoita. Lue lisää Granlundista.

Puitesopimukset

Puitesopimukset rakennuttaja– ja työnvalvontatehtävistä Lahden Tilakeskuksen kanssa vuosille 2015-2024.
Valtakunnallinen sopimus Ultivista Oy:n ja Pohjois-Karjalan Arvopaperi Oy:n kiinteistöjen rakennuttaja– ja työnvalvontatehtävistä vuosille 2014-2024.